Car Cleaning

Uw voertuig, onze zorg

Wat wenst u de snelste poetsbeurt of misschien de goedkoopste poetsbeurt? Dan bent u bij ons niet aan het juiste adres. Wij gaan alleen voor de juiste poetsbeurt! Een kwalitatieve poetsbeurt naar onze eigen maatstaven en een met gegarandeerde kwaliteit en kwantiteit.

Al ruim 30 jaar poetsen wij auto’s, trucks, boten, caravans en motoren, dus is het ons niet vreemd. Hebben wij kennis in huis? Jazeker! Zijn wij professionals? Jazeker! Werken wij met de nieuwste technieken? Jazeker! Bezitten wij veel ervaring? Jazeker!

Wij zijn innoverend en werken daarom allen met de beste materialen, hierdoor reageren wij snel op de laatste ontwikkelingen die zich binnen ons branche plaatsvinden. Honderdduizenden auto’s, trucks, tractors, motoren en boten zijn door ons behandeld al die jaren.

Wij zijn nog steeds enthousiast bij iedere opdracht en voeren deze met veel plezier voor u uit. Auto’s poetsen is een vak, wij kunnen u foto’s laten zien van vóór en ná de behandeling, maar wij laten u liever onze behandelmethode op uw eigen voertuig zien!