Industriële reinigingen

Uw machine, onze zorg

Industriële reiniging is onder andere Tank Cleaning van zowel mobiele- en vaste tanks, shovels, graafmachine, grote kranen, brekerbanden, silo’s en (grote) rupsvoertuigen.

Deze hebben dagelijks te maken met grondstoffen zoals kolen, zand, zout, olie, gesteente en ijzererts. Hierdoor is er altijd een slijtage slag gaande en is er naast onderhoud ook reiniging vereist.

Voor de vereiste werkzaamheden aan de machinerie, is veel kennis en ervaring nodig op het gebied van veiligheid en behandelmethode. Ons personeel is hiervoor opgeleid en weet precies welke chemie er gebruikt dient te worden in combinatie met de veiligheidsvoorschriften. Hierop is een strenge controle van toepassing.

Industriële reiniging van bedrijfspanden in industriële gebieden die te maken hebben met industriële vervuiling/aanslag behoren ook tot onze werkzaamheden. Grote hoogtes zijn voor ons geen probleem. Maar natuurlijk ook de normale gevelreiniging en/of gevelherstel behoort tot de mogelijkheden.

Glasbewassing is ook een onderdeel van Dealercare industrieel. Met de modernste technieken op het gebied van glasbewassing reinigen wij uw ramen; hogedrukunits, hoogwerkers, telescoopbewassing, osmose apparatuur. Alles is in eigen beheer om een zo goed mogelijke kwaliteit en kwantiteit te kunnen bieden.